FR
Home
Nieuws
Reeksen
Statistieken
FAQ
Contact
Dank u !

FAQ

Ik heb mij geregistreerd maar ontvang geen bevestigings e-mail om mijn account te activeren?

De bevestigings e-mail wordt door onze server onmiddellijk verzonden. Kijk eerst even of de e-mail terechtgekomen is in uw spam-box.

Afhankelijk van uw e-mail provider kan het soms een tijdje duren vooraleer u onze e-mail ontvangt.

Bepaalde providers gebruiken immers de 'grey-listing' techniek om de hoeveelheid spam die ze ontvangen te verminderen. Normaal gezien zou u onze mail na een aantal uren toch moeten ontvangen. Meer info over grey-listing kan u hier lezen.


Waar is de link om andere verzamelaars te vinden om mee te ruilen?

Zolang u niet ingelogd bent op de site kan u geen andere verzamelaars opzoeken. Om de best passende verzamelaars te vinden moet immers uw eigen collectie vergeleken worden met de collecties van de andere verzamelaars.

Nadat u ingelogd bent, weet de computer wie u bent en zullen nieuwe links verschijnen in het hoofdmenu om uw collectie(s) te beheren. Voor elk van uw aangemaakte collecties zal er een link verschijnen om de beste andere verzamelaars te vinden om mee te ruilen. Dit wordt gebaseerd op de kaarten die men nog niet heeft en die men in dubbel heeft.
Om te kunnen inloggen moet u zich wel eerst eens registreren en een account aanmaken.


 De personen naar wie ik ruil-mails stuur reageren niet!

Best is dat u enkel e-mails verstuurt naar verzamelaars waar een echte ruil mee mogelijk is. Dus dat u een aantal van uw dubbels aan hem kan geven EN omgekeerd.

Het kan ook zijn dat de collectie van de andere verzamelaar niet aangepast werd op de website en dat hij ondertussen al nieuwe kaarten heeft gekregen of zijn dubbels heeft geruild en niet veel meer kan ruilen met u en daarom niet reageert.

We raden ook aan om een persoonlijke tekst toe te voegen aan de voorgestelde te versturen tekst.


Als ik op 'Verzamelaars vinden om mee te ruilen' klik, is de lijst leeg.

In de meeste gevallen is het omdat u uw dubbels nog niet ingevoerd hebt. Als u geen dubbels hebt kunt u immers niet ruilen! Gelieve dus niet enkel de 'kaarten in bezit' in te voeren maar ook de 'kaarten in dubbel'.
Het kan ook zijn dat er effectief geen verzamelaar gevonden wordt als niemand je dubbels nodig heeft.

 


2010, BVBA Adygo -Gebruiksvoorwaarden